dimarts, 9 d’octubre del 2007

Programació del documental al 33



Ja comença a sortir a la programació del Canal 33, el documental sobre el nostre grup. Sota el nom de Saragatona i a l'espai Taller.doc.

Els dies i les hores d'emissió que hi ha programades són per al dia 19-10-2007 a les 23.35 h i la reemissió el mateix dia a les 3.05 h. Aquest espai se sol reemetre pels canals TVCi (canal internacional) i també sol estar disponible al servei de 3alacarta, en directe durant l'emissió (es podrà veure per Internet) i previ pagament els dies posteriors.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de veure el documental i ha estat molt bo. No coneixía Saragatona fins ara pero gracies al documental he conegut la vostra tasca, estic segur que com jo molta mes gent apreciará la música i la vostra dansa. Endavant!

Anònim ha dit...

Nosaltres vam veure ahir el programa i ens va agradar molt, endevant perque feu una tasca molt bona i balleu molt bé! la música ens va encantar.
A mi personalment em va agradar molt l´últim ball que va sortir, va ser molt divertit veure que us ho passaveu bé ballant i fent-ho al ritme cada vegada més ràpid de la música, molt i molt bó, genial.
M´agradaria molt veure-us en directe.

Anònim ha dit...

Us felicito per la feina que feu. Aquesta síntesi entre allò tradicional i l'actualitat és el que caldria anar fent arreu del país per evitar que les nostres músiques i danses esdevinguin només uns valors de museu i, pel contrari, tornin a prendre places i carrers.
Una forta abraçada des de Berga.

siluro ha dit...

El documental no fa justicia al treball continuat, dur, a estones agobiant que fan aquests nois i noies -i altres no tan joves- ni a la labor d'investigació que permet resucitar la nostre història, la nostra cultura i mantenir alta l'esperança que hi ha un futur possible. Aquesta gent -la de Saragatona- actuan com a verdaders profesionals i es mereixen un tracte més dignes per part de qui té cura de preservar la cultura catalana i dels qui tenen el compromís de vetllar per la convivència i la pluralitat. Catalunya té moltes cares, totes igual de boniques i representatives: a Franckfurt es va trovar a faltar Saragatona.

Anònim ha dit...

Molt be LLuis, de la E ( de El )a l'a ( de Saragatona, es clar )

Saragatona és...

Saragatona: Amb les llavors que s'obté del Plantago psyllum o del Plantago ovata es fa el fixador que antigament s'utilitzava per aguantar-se els cabells. Les nostres balladores continuen utilitzant-lo.
Música: Sèrie de sons que per la seua harmonia o desharmonia afecten l'orella d'una manera agradable.
Dansa: Composició musical destinada a ser ballada.
Tradició: Contingut objectiu de fets, creences, costums, etc. que són transmesos de pares a fills.